Spel med temat sport

Idag så finns det många spel runt omkring på nätet med temat sport och oavsett vad du har för sportintresse så finns det ett spel som kan passa dig. Vi har letat igenom Videoslots och ger dig här några bra tips på spelautomater på temat sport. Det är bara att välja något av dessa eller söka vidare för att se om du hittar något annat spel som kan passa dig.

Hockey Hero

Har du hockey som stort intresse så kan följande vara intressant för dig: Hockey Hero. En spelautomat från Push Gamings där hockeyn står i centrum.  I bakgrunden så hör man folkets jubel och man får känslan av att vara på en hockeymatch. Symbolerna är tagen från hockeyn med skridskor, hjälm och målet som spelets scatter. Med tre mål så får du ett antal free spins. Den gyllne pokalen är Wild symbolen och ersätter alla symboler utom scatter symbolerna. Här så kan olika kombinationer ger dig stora fördelar i spelet.

Football Star

Andra spel som kan hittas hos Videoslots är spelet Football Star.  Spelet är utvecklat av Microgaming och är en spelautomat med 5 hjul och 3 rader. Hela 243 vinstlinjer finns i spelet. Även detta spel är med olika sportrelaterade symboler. Som till exempel fotbollsskor, fotbollsplan och spelare i olika positioner med fotboll i action. Även i detta spel så är ljudet från en exalterad publik som tittar på en fotbollsmatch.  Med rätt symboler så får du fria rundor utan kostnad och även free spins. Ett spel för alla fotbolls älskare.

Centre Court

Ett spel som ännu inte går att spela i Sverige men som finns hos Videoslots är Centre Court. Det är en spelautomat för den tennisintresserade.  Symbolerna i spelet är de klassiska symbolerna i tennis som racket, spelare och pokaler. Men också siffror och bokstäver.  Får du fem tennisbollar i rad så ger de en hög vinst. temat är som på vilken Wimbledonmatch som helst. Det är trevlig grafik i spelet och vi kan bara hoppas att de tar sitt förnuft till fånga och låter oss svenskar spela detta spel.