Skapa en kompisliga

För dig som gillar att spela bowling på din fritid och som gärna skulle vilja ta det hela till nästa nivå så är vår rekommendation att starta upp en kompisliga tillsammans med polarna. Detta är ett bra sätt att få in ett riktigt tävlingsmoment som inte riktigt kommer till sin rätt enbart vid lösryckta sessioner, här och där.

Att spela bowling är någonting som många tycker är riktigt, riktigt roligt, men ännu roligare kan det faktiskt bli om man tar det hela upp en nivå till och börjar tävla lite lätt. Ett roligt första steg kan vara att skapa en kompisliga tillsammans med sina vänner och vänners vänner, där ni kan spela matcher en till två gånger i veckan och ha er egen tabell under året. Upplägget kan innefatta allt från grundspel till olika slutspelsrundor, något som tids nog kan komma att bli väldigt roligt och spännande.

En gedigen matchserie kräver dock att man har har koll på läget och därför är det bra att lägga in säsongens alla matcher direkt på telefonen. Hör du dock till en av dom som ogillar teknik i största allmänhet, så kanske en kalender av något slag kan vara att föredra för att hålla koll på matchschemat. Fysiska papperskalendrar går att få tag i lite här och där, men på Kalenderkungen.se så hittar du varianter som är bra både sett till kvalitet och pris. Vilken metod eller system du än väljer för att ha få koll, är det dock någonting som vi verkligen rekommenderar att du sätter upp för att ligan ska bli så strukturerad som möjligt. Börjar spelare i de olika lagen helt plötsligt att missa matcher hit och dit så tappar allt snabbt sin charm och rent prestigemässigt så kommer det inte heller kännas lika tillfredsställande när man väl vinner en omgång, om det lag man möter inte var fulltaligt.