För dig som älskar MLB – Major League Baseball

 

Om du är en inbiten fan, oavsett vilken sport det gäller vill man gärna visa sitt stöd för både sporten och sitt favoritlag. Det finns olika sätt att visa detta på, inte minst genom supporterkläder och souvenirer.

Major League Baseball är den amerikanska topp ligan inom baseball med lag som New York Yankees och Boston Red Sox. Det är dessutom den äldsta ligan av all Major-ligor i USA. Bor du inte i USA är det lite svårare att följa matcherna, men inte omöjligt.

Det finns dessutom ett antal bettingsidor som erbjuder spel på MLB. 1919 var ligan omsusad av en skandal som innefattade 8 spelare från Chicago White Sox, inklusive Shoeless Joe Jacksson. Skandalen är känd som Black Sox och spelarna gav bort World Series i utbyte mot pengar från ett spelsyndikat.

Visa vem du håller på

Det är alltid roligare att spela eller kolla på matcher om det är ett samlat kompisgäng. Speciellt om ni håller på olika lag och de möter varandra. Det finns inget bättre sätt att visa dina vänner vilket lag du hejar på än att klä sig i lagets färger. På supportersplace kan du välja mellan matchtröjor, sweatpants, T-shirts och kepsar.